Terug naar overzicht

De magie van een financieel plan

Voordelen van een plan

Waarom hebben we een tool?

Een financieel plan is een cruciale schakel in de weg naar financieel succes. Dankzij overzichtelijke rapportage met gemakkelijk te interpreteren grafieken zie je meteen hoe je jouw kosten moet beheersen in functie van jouw omzet.

Bij het opmaken van het plan voor 3 jaar ver sta je reeds ernstig stil bij jouw gang van zaken. Welke omzetten zijn realistisch? Realistisch in functie van de markt en economische conjunctuur, maar ook realistisch als in haalbaar. Hoeveel omzet kan je bereiken met jouw zaak en jouw team.
Meteen komt de vraag, personeel bij of omgekeerd?

Maar dankzij dat plan sta je ook ernstig stil bij jouw winst. Met andere woorden, hoe hoog zijn jouw kosten? Keer op keer zien we nieuwe klanten van hun stoel vallen als we hen voorschotelen hoeveel geld ze uitgeven.

En dan begint het echte werk. Hoe stel je het maand per maand en hoe dit leunt dit aan bij het plan of hoever wijkt de realiteit af. En vooral, hoe komt dit? Wat gebeurt er?

Het leuke is dan nog dat wij alles rapporteren en presenteren met éénvoudig te begrijpen grafieken. Met 1 blik weet je hoe de vork in de steel zit.

En nog leuker is dat we tijdens het jaar voorspellen wat jouw verwachtte winst zal zijn op het einde van het boekjaar. Zodat we kunnen bijsturen tijdens het jaar, maar vooral, zodat wij tijd hebben om te zoeken hoe we die winst fiscaal kunnen optimaliseren.

We zien bij onze ondernemers steeds 3 dingen gebeuren:

1. Meer overzicht, beter inzicht
2. Grotere winst bewustwording
3. Betere resultaten op het einde van het jaar

En meer winst, minder belastingen, dit betekent #MoreMoneyinthePocket

Ben je klaar voor More Money In The Pocket?

Ben je klaar voor more money in the pocket? Wil je een duidelijk financieel plan, maar ook inzicht in jouw winst en het resultaat dat je mag verwachten op het einde van het boekjaar?

Maak een afspraak met ons voor een eerste gesprek. Geheel vrijblijvend en gratis, uiteraard.

Word jij ook één van onze verhalen?

Enkele van onze tevreden klanten getuigen:

Tom Debooser, eigenaar van een Argenta Kantoor

Wednesday, 5 February 2020

Als je zicht wil op jouw cijfers, heel éénvoudig voorgesteld met grafieken en vooral inzicht wil hebben in jouw financiën, dan kan ik House of Financial Partners warm aanbevelen.

Bekijk dit verhaal

Bram Balcaen, eigenaar van stal Imala, oprichter van Equicty

Thursday, 11 June 2020

We bevelen House of Financial Partners zeker aan. We zijn dermate tevreden dat we nu met Equicty, een scale-up uit de Imec I-start stal ook klant geworden zijn.

Bekijk dit verhaal

Lies Nuyttens, zaakvoerder bij SDAD

Tuesday, 4 December 2018

Proactieve, commerciële strategische en klantgerichte ondersteuning en dit in combinatie met een vlotte boekhouding. Een niet alledaags te vinden combinatie, echter wel een noodzaak voor vele ondernemers. Top concept bieden jullie aan! Zeker aan te bevelen.

Bekijk dit verhaal

Stefanie Cailliau, zaakvoerder bij Lilypoppy

Tuesday, 15 January 2019

Bij Francis en Katrijn krijg je echt een persoonlijke aanpak op maat! Ze zijn zoveel meer dan een boekhoudkantoor. Ze denken mee met je zaak, begeleiden je met jouw businessplan en helpen jouw financieel plan op punt te stellen. Fijn om met mensen samen te werken die net zo gedreven zijn als ik. De passie om uw zaak te doen slagen en groeien spat er van af! Ik ben fan!

Bekijk dit verhaal
Your browser is out-of-date!

Update your browser to view this website correctly. Update my browser now

×