Lies Nuyttens, zaakvoerder bij SDAD

Wij zijn klant geworden bij House of Financial Partners aan de vooravond van ons explosief groeiverhaal.

 

Op anderhalf jaar tjid zijn we van 2 naar 8 medewerkers gegroeid. De groei was voor ons ook spectaculair, maar voor financieel uitdagend. Dankzij een rigoureuze opvolging op maandelijkse basis slagen we er in onze financiële uitdagingen beheersbaar te maken. We maken in het begin van een nieuw boekjaar een ambitieus financieel plan. Maandelijks toetsen we dan af en kijken we met argusogen naar de bruto/netto marge. Door overzicht te krijgen heb ik ook inzicht gekregen in mijn cijfers. Het werd snel duidelijk dat die bruto/netto marge voor ons de grote uitdaging is.

 

Voor onze groei te realiseren krijg ik niet alleen inzicht in onze cijfers, Katrijn adviseert ook de geschikte krediet vormen om deze te financieren. Nog interessanter is dat ze mee aan tafel zat bij het onderhandelen met de bankier. Ze leverde geschikte informatie aan en kon vooral heel vlot antwoorden op technische vragen vanuit de bank uit.

 

Ik kan House of Financial Partners dan ook sterk aanbevelen om sterke groeiverhalen zoals het onze tot een financieel succes om te buigen. Wij staan nog niet waar we willen staan maar dankzij hun toewijding zijn we sterk op de goede weg.

Your browser is out-of-date!

Update your browser to view this website correctly. Update my browser now

×