Bram Balcaen, eigenaar van stal Imala, oprichter van Equicty

Ik heb samen met mijn vrouw Eline eind 2018 beslist om de overstap te maken naar Accountancy Partners BVBA. Tot dan had ik absoluut geen zicht op mijn financiële situatie.

Het eerste wat Accountancy Partners doet is klaarheid scheppen in de cijfers en ze heel transparant presenteren. Ze hebben mijn boekhouding van 2018 volledig overgenomen, geanalyseerd en als basis gebruikt voor een nieuw financieel plan.

Onze cijfers gepresenteerd krijgen in duidelijke en overzichtelijke grafieken was voor ons een eye opener. We zagen meteen in dat we financieel moesten optimaliseren.

We hebben iedere kost onder het licht gehouden. Herfinanciering bestudeerd en vooral fiscaal geoptimaliseerd. Minder belastingen betalen is ook een vorm van besparen.

Doordat we iedere maand zien waar we moeten staan volgens het plan en dit kunnen vergelijken met de realiteit, houdt dit ons scherp. We zien ook steeds een forecast waar we gaan uitkomen op het einde van het jaar.

We hebben ook onze volledige organisatie onder de loupe genomen. Nu, de nabije toekomst tot en met de successie.

Bij dit alles kunnen we rekenen op de uitgebreide financiële en fiscale kennis van Katrijn.

We bevelen Accountancy Partners zeker aan. We zijn dermate tevreden dat we nu met Equicty, een scale-up uit de Imec I-start stal ook klant geworden zijn.

Your browser is out-of-date!

Update your browser to view this website correctly. Update my browser now

×