#MoreMoneyInThePocket

De magie van een financieel plan

Een éénvoudig te interpreteren financieel plan zorgt voor meer inzicht in jouw cijfers. Dankzij dit inzicht zal je jouw uitgaven beter beheersen en dit resulteert dan in meer winst. #MoreMoneyInThePocket

Meer inzicht, beter overzicht

Bent u een jonge ondernemer die zich 100% wil concentreren op zijn eigen onderneming? Maar niet graag bezig bent met de cijfers van uw onderneming. Dan kan u bij ons terecht wij zorgen voor een goede werking en gaan zeer goed om met cijfers en grafieken. Je wordt heel nauw betrokken bij alles wat we doen en we overleggen alles samen.

Forecasting betekent anticiperen

Forecasting, financiële planning en cashflow planning zijn een van de vele specialiteiten die we hebben. Wij denken aan de toekomst van uw onderneming en plannen meerdere keren per jaar een face to face meeting om alles te bespreken. Ben je benieuwd wat wij nog allemaal doen? Dan moet u zeker doorklikken op onze website en daar kan u alles terugvinden.

De nieuwe accountant

De nieuwe accountant: signaliseren, informeren, adviseren.

Mooi E-book over de toekomst van accountants met 3 interviews met de grote innovators in de sector.

Oprichten van een vennootschap

Je twijfelt of je een vennootschap moet oprichten, of beter bij een eenmanszaak blijft. In deze blog zie je 3 redenen om een vennootschap op te starten. Je kan ook een handig stappenplan downloaden.

haalbaarheidsstudie

Droom je van een eigen zaak of onderneming op te starten. Dan is één van de belangrijkste taken een haalbaarheidsstudie maken. 

Waarom is een proactieve accountant cruciaal

Een proactieve accountant zal voor veel ondernemers een groot verschil maken op vlak van belastingen. In deze blog leggen we mooi uit welke trend we zien bij onze klanten op vlak van winst en welke 3 acties wij nu ondernemen om minder belastingen te betalen.

3 redenen waarom jouw boekhouder vanaf oktober moeilijker bereikbaar is.

Is het jou al opgevallen dat jouw boekhouder je soms in de steek laat als je een vraag hebt? Hij belt niet meteen terug of het duurt weken vooraleer je een antwoord krijgt op jouw e-mail.

Herkenbaar? De kans is groot dat je jouw vraag stelde in oktober, mogelijks ook in november of december.

Maar hoe komt het nu dat jouw boekhouder je niet even snel verder helpt dan je gewoon bent? Hieronder ontdek je waarom!

6% btw-attest voor renovatie afgeschaft

Vanaf 1 juli 2022 mag je geen attest meer afleveren voor renovatiewerken bij particulieren van een privéwoning ouder dan 10 jaar.

Your browser is out-of-date!

Update your browser to view this website correctly. Update my browser now

×