Ben je op zoek naar meer begeleiding? Of wil je veel zelf doen?

Grow Partners

Je bent een ambitieuze ondernemer die wil Groeien, internationaal open Bloeien of moet Snoeien om opnieuw te kunnen Groeien. 

Bij Grow Partners bieden we een unieke formule waar we investeren in jouw succes. Hier bundelen business mentor en accountant - fiscalist de krachten om jouw onderneming succesvol te maken. We begeleiden je van strategie tot en met het innen van de factuur. En de boekhouding? Die is af tot in de puntjes.

Klik hieronder om onze website van Grow Partners te bezoeken.

Online Partners

Ben je een préstartup of een prille starter? Wil je één en ander zelf doen en vooral volledige controle over de kost van jouw boekhouder? Bij Online Partners sta jij aan de play en pauze knop. Jij beslist zelf wanneer je ons nodig hebt en wanneer niet. Maar als je ons nodig hebt, dan heb je de geruststelling dat je op top adviseurs kan rekenen. Zowel op vlak van boekhouding, fiscaliteit als ondernemingsadvies.

Ben je klaar voor More Money In The Pocket?

Ben je klaar voor more money in the pocket? Wil je een duidelijk financieel plan, maar ook inzicht in jouw winst en het resultaat dat je mag verwachten op het einde van het boekjaar?

Maak een afspraak met ons voor een eerste gesprek. Geheel vrijblijvend en gratis, uiteraard.

Word jij ook één van onze verhalen?

Enkele van onze tevreden klanten getuigen:

Tom Debooser, eigenaar van een Argenta Kantoor

Wednesday, 5 February 2020

Als je zicht wil op jouw cijfers, heel éénvoudig voorgesteld met grafieken en vooral inzicht wil hebben in jouw financiën, dan kan ik House of Financial Partners warm aanbevelen.

Bekijk dit verhaal

Bram Balcaen, eigenaar van stal Imala, oprichter van Equicty

Thursday, 11 June 2020

We bevelen House of Financial Partners zeker aan. We zijn dermate tevreden dat we nu met Equicty, een scale-up uit de Imec I-start stal ook klant geworden zijn.

Bekijk dit verhaal

Lies Nuyttens, zaakvoerder bij SDAD

Tuesday, 4 December 2018

Proactieve, commerciële strategische en klantgerichte ondersteuning en dit in combinatie met een vlotte boekhouding. Een niet alledaags te vinden combinatie, echter wel een noodzaak voor vele ondernemers. Top concept bieden jullie aan! Zeker aan te bevelen.

Bekijk dit verhaal

Stefanie Cailliau, zaakvoerder bij Lilypoppy

Tuesday, 15 January 2019

Bij Francis en Katrijn krijg je echt een persoonlijke aanpak op maat! Ze zijn zoveel meer dan een boekhoudkantoor. Ze denken mee met je zaak, begeleiden je met jouw businessplan en helpen jouw financieel plan op punt te stellen. Fijn om met mensen samen te werken die net zo gedreven zijn als ik. De passie om uw zaak te doen slagen en groeien spat er van af! Ik ben fan!

Bekijk dit verhaal
Your browser is out-of-date!

Update your browser to view this website correctly. Update my browser now

×