CFO!

Ben je een ambitieuze ondernemer en ben je klaar voor een CFO, een Financieel Directeur?

Je wil maandelijks een duidelijk beeld over jouw verwachte winst, maar vooral kort bovenop jouw cashflow evolutie zitten?

Meer nog, je wil online kunnen rapporteren aan jouw Raad van Advies of Investeerders.

Dan zijn we blij dat je ons gevonden hebt. Want wij zijn de ideale CFO!

Bij House of Financial Partners hebben we alle skills in huis om jou optimaal te adviseren over jouw financiën.

Want wat heb je nodig? Een boekhouder, iemand die accounts receivable en payable opvolgt en vooral een financiële - business controller. Allemaal verzamelen ze informatie om te rapporteren en jou te adviseren.
Daarbovenop heb je iemand nodig die goed wegwijs is in data. Die bijvoorbeeld voorraadniveau's kan analyseren en jouw processen goed in kaart kan brengen.

En ben je internationaal actief? Dan kan is het handig dat je een sparring partner hebt voor internationale betaalmodaliteiten zoals Guaranties en L/C's. Uiteraard is onze kennis op vlak van internationale fiscaliteit ook mooi meegenomen.

Katrijn is naast Accountant en Belastingsconsulent ook geschoold in Corporate Finance. Francis heeft een ruime ervaring in Supply Chain, Forecasting alsook Trade finance en Credit management. Daarenboven is hij gepassioneerd door Data en Business Intelligence. Maar het allerbelangrijkste is het verhaal achter de cijfers die hij kan vertalen van strategie tot het innen van de factuur.

Your browser is out-of-date!

Update your browser to view this website correctly. Update my browser now

×