Terug naar overzicht

Hoe data en strategie mee het kledingmerk van Jesper uitbouwen

Boekhouding voor digital nomads

Jesper is een échte digital nomad. Zo West-Vlaams als maar zijn kan, maar met een grote liefde voor reizen en ontdekken. Jesper spendeert zijn dagen in Amerika, maar het kan even goed zijn dat hij werkt vanuit de Seychellen, Zuid-Afrika of Deerlijk. Als digital nomad verblijft Jesper op verschillende locaties, waardoor een digitaal boekhoudkantoor voor hem noodzakelijk is.

 

Doen jullie de boekhouding voor een bedrijf in Amerika?

Neen. Dat doen we niet, maar Jesper zelf is zelfstandig in België. Die boekhouding doen we wél.  Iedere maand hebben we een meeting met Jesper. Soms in Deerlijk, andere keren online omdat hij ergens anders aan het werk is. Omdat wij een digitaal kantoor zijn, is alles mogelijk. Jesper houdt ervan om met Francis te brainstormen over het uitbouwen van zijn eigen, revolutionair kledingmerk. Francis is niet meteen een kledijspecialist, maar kan wel uren met anderen sparren over drie van zijn passies:

  1. Strategie en marketing
  2. Data analyse en business intelligence
  3. Internationale handel

 

Give me the data!

Wie een online webshop succesvol wil maken, heeft nood aan slimme marketing. Dat is mogelijk via technieken uit Growth Hacking, een nieuwe evolutie binnen marketing waarbij data de kracht zijn om slim en gericht te adverteren. Waar velen starten vanuit een mooie marketingcampagne om hun product te promoten, start je bij Growth Hacking met gerichte sales acties, messaging campagnes en slimme referral programma’s om data van potentiële klanten te verzamelen.

Zo ga je op zoek naar wie jouw klanten zijn en waarom ze interesse hebben in jouw producten. Op die manier spot je trends en is het mogelijk om segmenten te detecteren. Daarna ga je gericht adverteren en de juiste mensen overtuigen om voor jouw producten te kiezen.

 

Data analyse en strategie

Maar er is meer dan testen. Zie je in campagnes dat bepaalde features van jouw product beter scoren dan andere? Dan trek je daaruit conclusies en stuur je bij. Omdat Jesper maandelijks in gesprek gaat met datawhisperer en strategist Francis, ziet Jesper zijn bedrijf groeien.

Want data is key en dát is de meerwaarde van ons kantoor.

Ben je klaar voor More Money In The Pocket?

Ben je klaar voor more money in the pocket? Wil je een duidelijk financieel plan, maar ook inzicht in jouw winst en het resultaat dat je mag verwachten op het einde van het boekjaar?

Maak een afspraak met ons voor een eerste gesprek. Geheel vrijblijvend en gratis, uiteraard.

Word jij ook één van onze verhalen?

Enkele van onze tevreden klanten getuigen:

Tom Debooser, eigenaar van een Argenta Kantoor

Wednesday, 5 February 2020

Als je zicht wil op jouw cijfers, heel éénvoudig voorgesteld met grafieken en vooral inzicht wil hebben in jouw financiën, dan kan ik House of Financial Partners warm aanbevelen.

Bekijk dit verhaal

Bram Balcaen, eigenaar van stal Imala, oprichter van Equicty

Thursday, 11 June 2020

We bevelen House of Financial Partners zeker aan. We zijn dermate tevreden dat we nu met Equicty, een scale-up uit de Imec I-start stal ook klant geworden zijn.

Bekijk dit verhaal

Lies Nuyttens, zaakvoerder bij SDAD

Tuesday, 4 December 2018

Proactieve, commerciële strategische en klantgerichte ondersteuning en dit in combinatie met een vlotte boekhouding. Een niet alledaags te vinden combinatie, echter wel een noodzaak voor vele ondernemers. Top concept bieden jullie aan! Zeker aan te bevelen.

Bekijk dit verhaal

Stefanie Cailliau, zaakvoerder bij Lilypoppy

Tuesday, 15 January 2019

Bij Francis en Katrijn krijg je echt een persoonlijke aanpak op maat! Ze zijn zoveel meer dan een boekhoudkantoor. Ze denken mee met je zaak, begeleiden je met jouw businessplan en helpen jouw financieel plan op punt te stellen. Fijn om met mensen samen te werken die net zo gedreven zijn als ik. De passie om uw zaak te doen slagen en groeien spat er van af! Ik ben fan!

Bekijk dit verhaal
Your browser is out-of-date!

Update your browser to view this website correctly. Update my browser now

×