Terug naar overzicht

Forecasting betekent anticiperen

Waar ga je dit jaar uitkomen met jouw winst? Heb je daar inzicht in?

Wij zijn gespecialiseerd in financiële planning, cashflow planning en forecasting: het voorspellen van jouw verwachte winst.

In plaats van de eerste keer op het einde van dit jaar te weten hoe je het hebt gesteld met jouw winst, staan wij erop dat je tijdens het jaar reeds een beeld hebt van wat er zal komen.

Na het eerste kwartaal kunnen we deze voorspelling al bespreken. En om duidelijk te zijn, we bespreken de winst die je op het einde van dit boekjaar mag verwachten, niet de winst van het voorbije boekjaar.

Planning is bringing the future into the present … so that you can do something about is now. - Alan Lakein -

Waarom is het zo belangrijk om jouw verwachtte winst te voorspellen. Wel, we kunnen anticiperen.

Indien de winst lager is dan gepland weten we dat we de kosten nogmaals in detail moeten bestuderen, zodat we ze nog beter onder controle kunnen brengen.

Indien de winst hoger is dan gepland weten we dat we de kosten moeten verhogen. Maar in plaats van in December holder de bolder kosten te maken, kunnen wij gedurende het jaar nadenken over investeringen.

Kosten en investeringen zijn beide kosten die de winst verlagen, maar bij kosten ben je de centen kwijt, bij een investering is het de bedoeling dat dit de komende jaren rendeert.

En als je investeert, dan heb je tijd om na te denken wat je wil en is er tijd om offertes op te vragen. Hierdoor zal de investering nog beter renderen.

 

Dit betekent #MoreMoneyInThePocket

Ben je klaar voor More Money In The Pocket?

Ben je klaar voor more money in the pocket? Wil je een duidelijk financieel plan, maar ook inzicht in jouw winst en het resultaat dat je mag verwachten op het einde van het boekjaar?

Maak een afspraak met ons voor een eerste gesprek. Geheel vrijblijvend en gratis, uiteraard.

Word jij ook één van onze verhalen?

Enkele van onze tevreden klanten getuigen:

Tom Debooser, eigenaar van een Argenta Kantoor

Wednesday, 5 February 2020

Als je zicht wil op jouw cijfers, heel éénvoudig voorgesteld met grafieken en vooral inzicht wil hebben in jouw financiën, dan kan ik House of Financial Partners warm aanbevelen.

Bekijk dit verhaal

Bram Balcaen, eigenaar van stal Imala, oprichter van Equicty

Thursday, 11 June 2020

We bevelen House of Financial Partners zeker aan. We zijn dermate tevreden dat we nu met Equicty, een scale-up uit de Imec I-start stal ook klant geworden zijn.

Bekijk dit verhaal

Lies Nuyttens, zaakvoerder bij SDAD

Tuesday, 4 December 2018

Proactieve, commerciële strategische en klantgerichte ondersteuning en dit in combinatie met een vlotte boekhouding. Een niet alledaags te vinden combinatie, echter wel een noodzaak voor vele ondernemers. Top concept bieden jullie aan! Zeker aan te bevelen.

Bekijk dit verhaal

Stefanie Cailliau, zaakvoerder bij Lilypoppy

Tuesday, 15 January 2019

Bij Francis en Katrijn krijg je echt een persoonlijke aanpak op maat! Ze zijn zoveel meer dan een boekhoudkantoor. Ze denken mee met je zaak, begeleiden je met jouw businessplan en helpen jouw financieel plan op punt te stellen. Fijn om met mensen samen te werken die net zo gedreven zijn als ik. De passie om uw zaak te doen slagen en groeien spat er van af! Ik ben fan!

Bekijk dit verhaal
Your browser is out-of-date!

Update your browser to view this website correctly. Update my browser now

×