Terug naar overzicht

5 voordelen van een job in een 100% digitaal kantoor

Een job in een 100% digitaal kantoor? Zalig én uitzonderlijk, want volgens de enquête van Finplex bij West-Vlaamse kantoren, zijn wij het enige kantoor van de 21 respondenten dat voor 100% digitaal werkt! Digitaal feestje! Zeker omdat wij op zoek zijn naar enthousiaste medewerkers om onze dienstverlening naar het volgende niveau te tillen. Nog wat overtuigingskracht nodig? We geven je héél graag 5 voordelen van een uitdagende job in een kantoor dat volledig mee is met de digitalisering!

1. Onze klanten kunnen goed overweg met software en zijn gemotiveerd

De meerderheid van onze klanten zijn jonge mensen. Gemotiveerde ondernemers die opgegroeid zijn met computers. Ze hebben vaak een hoger diploma op zak en bezitten bergen ambitie om er voluit voor te gaan. Daarom is het zalig werken, mailen en bellen met onze klanten. Onze droom? Bomen sparen en de papierberg vervangen door software. En daar werken onze klanten maar al te graag aan mee. Velen stappen over op facturatiesoftware waardoor ze niet enkel efficiënter werken, maar hun documenten bij ons ook in real-time binnenkomen.

2. De kwartaalpieken worden weggewerkt

Je kent het wel: het kwartaal zit er bijna op en alle documenten moeten naar de boekhouder. Die hebben het op het einde van dat kwartaal razend druk en kloppen overuren. Bij House of Financial Partners is daar geen sprake van! Onze klanten laden elke maand de ontbrekende documenten op, waardoor de deadline dichterbij komt zonder stress. Op die manier ben je ’s avonds tijdig thuis. Fantastisch, nee?

3. Zinvol werk

Wie aan de slag gaat in een gedigitaliseerd kantoor, heeft ruimte over om mee te denken met onze klanten. Hoe kunnen we onze diensten verder optimaliseren, hoe kunnen we hen het best ondersteunen en wat is daarvoor nodig? Gedaan met papegaaienwerk en het overtypen van facturen. In ons klantenbestand valt altijd wat te beleven, waardoor je een meerwaarde creëert op vlak van financieel succes voor onze fijne klanten. Bij ons maak je écht het verschil. En een bende fijne collega’s, krijg je er zomaar bij.

4. Groeitraject volgens je eigen ambities

Eigenlijk is het werk in een voor 100% digitaal kantoor geen job, maar een groeitraject. En dat start al vanaf je hier je eerste voet binnen zet. Wil je op termijn graag mede-eigenaar worden of is enkel dossierbeheerder voor jou voldoende? Volgens je eigen tempo gaan we op zoek naar het traject dat past bij je ambities. Omdat wij intern beschikken over alle competenties en tools die je nodig hebt om de kneepjes van het vak te leren, kan je al jouw dromen nastreven. Ook wanneer je ’s avonds thuis wil zijn bij je kinderen, gezin, vrienden en familie.

5. Hybride werken

En de allergrootste kracht van digitaal werken? Hybride werken kan perfect. Thuis in de keuken of aan de tuintafel: wie bij House of Financial Partners aan de slag gaat, kiest zijn werklocatie zelf uit. Maar we verwelkomen je natuurlijk ook graag op ons bureau. Met enkele bezoeken per week schiet jouw leercurve véél sneller de hoogte in!

Gebeten voor digitaal werk in een next generation accountancykantoor?

Francis, Katrijn en Hanne ontvangen je met open armen in het team. Wil je meer weten over de groeimogelijkheden bij House of Financial Partners? Solliciteer via francis@hofp.be en kom bij ons op de koffie om jouw traject te bespreken.

 

Ben je klaar voor More Money In The Pocket?

Ben je klaar voor more money in the pocket? Wil je een duidelijk financieel plan, maar ook inzicht in jouw winst en het resultaat dat je mag verwachten op het einde van het boekjaar?

Maak een afspraak met ons voor een eerste gesprek. Geheel vrijblijvend en gratis, uiteraard.

Word jij ook één van onze verhalen?

Enkele van onze tevreden klanten getuigen:

Tom Debooser, eigenaar van een Argenta Kantoor

Wednesday, 5 February 2020

Als je zicht wil op jouw cijfers, heel éénvoudig voorgesteld met grafieken en vooral inzicht wil hebben in jouw financiën, dan kan ik House of Financial Partners warm aanbevelen.

Bekijk dit verhaal

Bram Balcaen, eigenaar van stal Imala, oprichter van Equicty

Thursday, 11 June 2020

We bevelen House of Financial Partners zeker aan. We zijn dermate tevreden dat we nu met Equicty, een scale-up uit de Imec I-start stal ook klant geworden zijn.

Bekijk dit verhaal

Lies Nuyttens, zaakvoerder bij SDAD

Tuesday, 4 December 2018

Proactieve, commerciële strategische en klantgerichte ondersteuning en dit in combinatie met een vlotte boekhouding. Een niet alledaags te vinden combinatie, echter wel een noodzaak voor vele ondernemers. Top concept bieden jullie aan! Zeker aan te bevelen.

Bekijk dit verhaal

Stefanie Cailliau, zaakvoerder bij Lilypoppy

Tuesday, 15 January 2019

Bij Francis en Katrijn krijg je echt een persoonlijke aanpak op maat! Ze zijn zoveel meer dan een boekhoudkantoor. Ze denken mee met je zaak, begeleiden je met jouw businessplan en helpen jouw financieel plan op punt te stellen. Fijn om met mensen samen te werken die net zo gedreven zijn als ik. De passie om uw zaak te doen slagen en groeien spat er van af! Ik ben fan!

Bekijk dit verhaal
Your browser is out-of-date!

Update your browser to view this website correctly. Update my browser now

×