Thomas Neirynck, oprichter van SalesArchitects

Ik wil julie nog eens nadrukkelijk bedankt voor het traject die we inmiddels samen hebben afgelegd. Er waren vermoedens dat we niet de juiste stappen aan het zetten waren met de vorige boekhouder. Het ontbrak volgens mij aan vóór denken maar vooral aan MEEdenken. De sessies met Francis om strategisch eens de spiegel voor te houden brachten daar o.a. een oplossing met zich mee. Ook de verschillende dieptegesprekken met jullie beiden, gaven me een transparant overzicht op mijn cijfers en deze in de toekomst.
 
In mijn geval werd er ook nog gekeken naar het verleden waardoor we meer dan € 1000 hebben recupereerd door een onvolledige kostennota in de belastingaangifte te herroepen en te vervolledigen. Ik raad jullie aan iedereen aan die niet alleen boekhouder zoekt, maar vooral een financiële partner. 
 
Ps: Het is voor mij niet meer dan logisch om niet meer met mappen of papier binnen te komen en dat hadden jullie ook onmiddellijk fits. Een boekhouder is een uitvoerende rol, jullie zijn mee- en vóórdenkers. 
 
Bedankt! Keep up the good work!

Your browser is out-of-date!

Update your browser to view this website correctly. Update my browser now

×